Biotin

WellAware Biotin innehåller 240 vegetabiliska minitabletter, där en tablett ger 1000 mikrogram biotin.

Biotin som även kallas för vitamin B7 tillhör de vattenlösliga vitaminerna och medverkar i många viktiga kroppsfunktioner. Bland annat bidrar det till att bibehålla normal hud och ett normalt hår. Förr brukade biotin kallas för vitamin H just pågrund av dess betydande roll för huden och håret. Biotin bidrar även till att bibehålla normala slemhinnor som har betydelse för både vår hälsa och vårt välbefinnande.

Vidare bidrar vitaminet till nervsystemets normala funktion och normal psykologiska funktion. Biotin medverkar också till normal energiomsättning i kroppen och fungerar som en coenzym vid flera ämnesomsättningsreaktioner. Bland annat bidrar biotin till normal omsättning av makronäringsämnena fett, kolhydrater och protein.

INNEHÅLL

Ingredienser: Biotin (D-biotin), stabiliseringsmedel fri från soja, ris, gluten och palmolja: Veg. E470b, E551, E460, E953.

vegetabilisk kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa)

Kosttillskott. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn

*DRI = Dagligt rekommenderat intag.

KOSTTILLSKOTT

Produkten är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost och en hälsosam livsstil. Överskrid ej rekommenderad dos.

Förvaras tort, svalt och väl förslutet, utom räckhåll för små barn.

22,00 €
Please select variants first