Massage Center

Behandlingar


Klassisk Massage

Beprövad och effektiv teknik som är verksam i förebyggande och rehabiliterande syfte. Musklerna knådas och bearbetas, resultatet bli syresatta, varma, långa och avslappnade muskler.  Massagen kan vara både djupare och behandlande eller mjukare och avslappnande.


Triggepunktsmassage

En djupare behandlande massage samt tryck på triggepunkter, muskel knutor samt stela muskler. Ökar flödet i musklerna. En kombination av massage och triggepunktsbehandling. 

Triggepunktsbehandling 

Här kombinerar vi olika tekniker enligt ditt behov och önskemål Massage /Akupressur/ Djupvåg/ IR / Laser / Teens / Strechning   

Läs mera :     


Asiatisk Yoga Massage

Asiatisk YogaMassage är en terapeutisk form av thaimassage med influenser från ett flertal andra behandlingsformer.Kombinationen av de olika metoder som används i Asiatisk YogaMassage gör den till en unik, djupgående och effektiv massagebehandling.                            Läs mera

Gravidmassage

Jag har gått en utbildning i massage för gravida. Du ligger bekvämt i en speciellt anpassad bänk.

Djupvågsbehandling

En relativt ny unik behandlingsform inom friskvård och massage. Det är en skön, effektiv och skonsam behandling genom vibrationer av bindväv, muskulatur och nervvävnad. 

Läs mera:

Bindvävsmassage

Bindvävsmassage är en nervterapi, som sänker spänningsgraden i kroppen genom att sänka flödet i nervsystemet. Bindvävsmassage är mycket verkningsfull mot gamla skador och problem. Mycket djupgående och kraftfull behandling som är skön! Långvarig effekt.  

Läs mera:

Reiki

Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energi förråden. Reiki kan lindra smärta och lösa upp spänningar, både fysiskt och mentalt, sänka stress och öka välbefinnandet. Reiki ger djup avslappning och kan hjälpa vid sömnsvårigheter. 

Läs mera:


Käkmassage

Spänningshuvudvärk, stel nacke och axlar kan bero på att den starka käkmuskeln är i spänning. Här arbetar vi med axlar, nacke, hals, käken och tinningar.